Industriële werken

Diensten

Industriële werken

Industriële riolerings-, grond-, graaf- en afbraakwerken

Bijna alle grond- en rioleringswerken

Ook voor bedrijven voeren we bij Wegrio regelmatig riolerings-, grond-, graaf en afbraakwerken uit. Industriële constructies afbreken bijvoorbeeld, maar ook voorbereidende grondwerken om een industriegrond bouwklaar te maken en zelfs het plaatsen van ondergrondse waterbeheer systemen. Met Wegrio heeft u slechts 1 partner nodig voor alles wat op en in de grond moet gebeuren!

Een greep uit onze industriële graaf- en afbraakwerken

Van zodra er graaf- en grondverzetmachines ingezet moeten worden, bent u bij Wegrio aan het juiste adres. Al schrikken onze grondwerkers er ook niet voor terug om een spade in de hand te nemen en hun handen vuil te maken!

Industrieel
waterbeheer

Industriële
grondwerken

Industriële afbraakwerken

  • industriële constructies gedeeltelijk of geheel afbreken
  • bestaande parking uitbreken

Duidelijke afspraken en zo weinig mogelijk rompslomp

Natuurlijk mag u zich aan professioneel vakwerk verwachten. We zijn al sinds 1972 actief in de wegenbouwsector en hebben ook alle nodige erkenningen en attesten op zak om ons vakmanschap niet alleen in de praktijk, maar ook op papier aan te tonen. We zijn erkend aannemer klasse 5 voor grondwerken en wegenwerken en zijn ook VCA* gecertificeerd.

Al zal u ook een flexibele aanpak, duidelijke afspraken en een fijne samenwerking in vertrouwen genieten. Bij familiebedrijf Wegrio uit Hamme (Oost-Vlaanderen) staan ook deze waarden namelijk erg hoog op het prioriteitenlijstje. Afspraken worden stipt nagekomen en de werken correct uitgevoerd en dat weten onze klanten erg te appreciëren.

Even overleggen?

Benieuwd of wij de partner zijn die u zoekt om uw industriële grond-, graaf- en afbraakwerken te verzorgen? We komen graag bij u langs om uw project te bespreken onze service en tarieven persoonlijk toe te lichten. Laat u even weten wanneer u dat best past?