vacature kraanman Wegrio

Vacatures

Vacatures

Op zoek naar een toffe kraanman / wegenwerker vacature?

Het is leuk werken bij Wegrio

Bij Wegrio hebben we altijd veel werk, maar niet altijd openstaande vacatures en daar is een eenvoudige verklaring voor. We besteden best veel aandacht aan een toffe werksfeer, correcte verloningen en een leefbare work-life-balance. Dat weten onze werknemers te appreciëren en daarom blijven ze doorgaans lange tijd op hun vertrouwde post. Als we openstaande vacatures hebben, is dat daarom meestal ter versterking van ons huidige team.

Heb jij de wegenbouw kriebel ook te pakken? Hou je ervan om met kranen en andere zware machines te werken en durf je je handen wel eens vuilmaken? Dan is deze uitdagende vacature wegenwerker met rijbewijs BE of CE echt iets voor jou!

Vacature wegenwerker met rijbewijs BE of CE

Onze medewerkers kunnen wel wat helpende handen gebruiken. Daarom zoeken we op regelmatige basis ervaren wegenwerkers met BE of CE rijbewijs ter uitbreiding van ons team.

  • Je hebt een BE of CE rijbewijs op zak en je geraakt met eigen vervoer tot aan onze kantoren in Hamme.
  • Je hebt al enige ervaring met het plaatsen van boordstenen, aftrekken van beddingen, leggen van klinkers, uitzetten van hoogtes, …
  • Je zet kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop, want je bent trots op je werk!
  • Je bent stipt, goedlachs, communicatief en een echte team player.
  • Als je al een geldig VCA certificaat kan voorleggen en ook bouwplannen kan ontcijferen is dat een dikke plus!
  • Er wacht je een afwisselende job met voldoende variatie. We werken zowel voor particulieren, bedrijven als overheden en bieden heel wat verschillende diensten aan. Afwisseling genoeg dus!
  • Onze werven liggen voornamelijk in regio Waasland en de provincie Oost-Vlaanderen. Je werkt meestal in je eigen buurt.
  • Je komt terecht in een familiebedrijf, waar waarden als collegialiteit, flexibiliteit en schouderklopjes nog écht betekenis hebben. Duidelijke afspraken, correcte verloning en stipte betalingen zijn een evidentie.
  • We hechten veel belang aan een gezonde verhouding tussen werk en privé-tijd en normale werkuren.

Laat van je horen!

Is deze kraanman/wegenbouwer vacature met BE/CE rijbewijs je op het lijf geschreven of heb je gewoon zin gekregen om spontaan te solliciteren voor een heel andere functie? Neem dan zeker even contact met ons op!