Wegrio Image Banner

Diensten

Tuin ophogen of egaliseren

Grond ophogen of een tuin egaliseren? Natuurlijk kunnen we dat!

U droomt van frisgroen gras, maar uw tuin zit nog in ruwbouwfase?

Wildgroei, boomstronken en een alles behalve vlakke ondergrond komen we transformeren tot de vlakke bodem die u nodig heeft om uw droomtuin aan te leggen. Een bouwgrond afgraven en/of ophogen en vervolgens de toekomstige of al bestaande tuin egaliseren is namelijk net een van onze specialiteiten.
Professionele graafmachines, laserapparatuur en gedreven grondwerkers met een scherp ruimtelijk inzicht,… we hebben al het nodige in huis om kleine en grote volumes grond precies op de juiste plek te leggen.

Wat wij voor uw tuin in wording kunnen betekenen

Bijna alle voorbereiden grondwerken voor tuinen en bouwgronden kan u aan ons uitbesteden.

  • tuin laten ophogen
  • tuin laten egaliseren
  • bouwgrond bouwklaar maken
  • boomstronken laten verwijderen
  • grondstabilisatie door geotextiel
  • regenputten steken
  • enz…

Natuurlijk kan u ook meerdere werken tegelijkertijd laten uitvoeren en onnodig tijdverlies vermijden. Zo kunnen we bijvoorbeeld perfect die regenput of aalput steken voor we uw tuin egaliseren. Onze machines en grondwerkers zijn toch al ter plaatse.

Gratis gezeefde ophooggrond!

Om een tuin op te hogen, heeft u grond nodig. Veel grond. Schakelt u Wegrio in voor uw grondwerken, dan hoeft u zich daarover alleszins geen zorgen te maken. Wij hebben namelijk hopen gezeefde grond (geen teelaarde!) klaarliggen die uiterst geschikt is voor de ophoging van terreinen en tuinen. Die kunnen we u gratis en voor niks aanbieden. U hoeft hiervan enkel de transportkosten te betalen. (transport binnen een straal van 10km & bij een minimum afname van 20m³)

Rijke zwarte grond om als teelaarde te gebruiken, zavel en andere grondsoorten kunnen we echter ook op aanvraag leveren en transporteren. We hebben daarvoor ook verschillende professionele grondverzet machines ter beschikking.

Waarom een opgehoogde tuin egaliseren

Wat op het eerste zicht vlak lijkt, is dat niet altijd. De tuin mag er dan wel strak uitzien, wanneer u het gras afrijdt, zal u elk niveauverschil duidelijk voelen. Uw tuin egaliseren is daarom zeker geen overbodige luxe en dat laat u best doen door ervaren professionals, zoals de nivelleerders van Wegrio uit Hamme.

Meer weten over onze prijzen?

Hoeveel een bouwgrond bouwklaar maken, uw terreinen laten ophogen of uw tuin egaliseren u zal kosten? We komen liefst eerst bij u langs om de grootorde van de werken te bekijken en u een richtprijs mee te geven. Neemt u even contact met ons op om daar een afspraak voor in te plannen?