Wegrio Image Banner

Diensten

Opritten & Terrassen

U wil uw parking, terras of oprit laten aanleggen door professionals?

Van kleine tot grote bestratingswerken

Bij Wegrio verzorgen we al sinds 1972 grond,- graaf- en bestratingswerken van diverse grootordes. Particuliere klanten kunnen kleine graafwerken in de tuin laten uitvoeren of bijvoorbeeld een nieuw terras of oprit laten aanleggen. Bedrijven en openbare besturen vertrouwen ons ook riool-, grond- of bestratingswerken toe. Hoe dan ook, elk project krijgt onze onverdeelde aandacht. Ook kleinschalige grond- en graafprojecten in particuliere tuinen!

Door wie gaat u uw nieuwe oprit laten aanleggen?

Voor de aanleg van opritten, terrassen en parkings hoeft u niet te twijfelen. Met Wegrio uit Hamme (Oost-Vlaanderen) heeft u een uiterst betrouwbare aannemer te pakken.

We hebben in onze jarenlange carrière al ontelbaar veel verhardingen aangelegd en weten dus precies waarop we moeten letten om onberispelijk vakwerk af te leveren. Voor we nog maar aan de oprit- of terrasbedekking denken, maken we eerst de nodige tijd vrij om de ondergrond te inspecteren. Een doordacht plan van aanpak voor de voorbereidende grondwerken is immers cruciaal om optimale stabiliteit en een correcte afwatering te verzekeren en verzakkingen te vermijden.

Een terras of oprit laten aanleggen stopt bij ons trouwens niet bij de plaatsing van de verharding zelf. Ook de afwerking vinden we ontzettend belangrijk. Boordstenen en afwateringsgootjes plaatsen, de regenput onder de oprit opmetselen zodat het deksel bereikbaar blijft,… alles kan!

Al een materiaalkeuze gemaakt?

U heeft vast al een idee met welke materialen u uw terras of oprit wil laten aanleggen. Zoniet denken we met plezier even met u mee welke materialen het best passen bij uw huis, de ondergrond en uw budget. Die worden vervolgens met zorg geleverd en geplaatst.

  • grind, kiezels,…
  • grindstabilisatieplaten (honinggraten / nidagravel / …)
  • kasseien of gezaagde graniet
  • betonklinkers, kleiklinkers,…
  • natuursteen (bv. arduin),…
  • tegels, platines, mozaïek,…
  • grasdallen, betondallen, kunststof dallen,…
  • diverse materialen voor waterdoorlatende opritten,…
  • Een heel ander idee? Wij zijn een en al oor!

Uw bestaande oprit of terras moet eerst uitgebroken worden?

Te veel spoorvorming in uw bestaande oprit en u wil een nieuwe oprit laten aanleggen? Of wil u uw bestaand terras een complete make-over geven? In beide gevallen moet de bestaande verharding eerst uitgebroken worden. Ook die breekwerken voeren we bij Wegrio in eigen beheer uit.

Natuurlijk ontvangt u liefst eerst een duidelijke prijsofferte

U wil een nieuwe oprit laten aanleggen of uw terras laten renoveren, maar eerst een duidelijke inschatting van de kosten ontvangen? U hoeft alleen even een afspraak in te plannen en we komen gratis en volstrekt vrijblijvend bij u langs om uw project en onze aanpak te bespreken en daarna werken we een overzichtelijke maatwerk offerte uit.