Wegrio Image Banner

Diensten

Private werken

Wij verzorgen bijna alle graafwerken in de tuin en rond het huis

Kleine en grote grond- & graafwerken in kleine en grote tuinen

Voor bijna al uw particuliere graafwerken in de tuin kan u op de expertise en ervaring van onze kraanmachinisten rekenen. We kunnen bijvoorbeeld een oprit of terras leggen, een sleuf graven, de volledige tuin afgraven en nivelleren of een regenput steken… Zowel voor kleinere als voor relatief grote riolerings-, grond-, graaf- en afbraakwerken zijn onze grondwerkers in regio Hamme en elders in Oost-Vlaanderen aan de slag.

Ons uitgebreid machinepark laat ons toe om bijna alle werken in particuliere tuinen uit te voeren en onze grondwerkers schrikken er ook niet voor terug om hun handen vuil te maken en met hand aan de slag te gaan! Eerder ervaren kraanmannen met zware graafmachines nodig om paardenpistes, weilanden of industriegronden te bewerken? Ook daarvoor kan u bij Wegrio terecht!

Een overzicht van courante particuliere grond-, graaf- en afbraakwerken

Graafwerken

  • sleuven graven voor riolering of nutsleidingen
  • vijvers en zwembaden uitgraven
  • boomstronken verwijderen
  • bouwput of kelder uitgraven
  • sonderingen om ondergrondse kabels en leidingen te lokaliseren

Op- en afbraakwerken

Overige

Waarom u graag zaken doet met ons?

U komt wél bij een uiterst ervaren bedrijf terecht, maar niet bij een onpersoonlijke grote firma. Vertrouwde stemmen aan de lijn en vertrouwde gezichten op bezoek dus, want Wegrio is nog een (h)echt familiebedrijf! Klantgerichte service en persoonlijk contact staan bovenaan ons prioriteitenlijstje. Respect voor gemaakte afspraken, deadlines en een flexibele service, dat is precies wat u mag verwachten.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte voor de graafwerken in de tuin

U overweegt om rioleringswerken of graafwerken in de tuin te laten uitvoeren in Hamme of elders in Vlaanderen? Even contact opnemen volstaat om een vrijblijvend plaatsbezoek en/of offerte te ontvangen.

Tip: Op de pagina opritten & terrassen kan u nog meer foto’s van andere realisaties vinden.